Bedrijfprofiel

De Henaninnovatie Internationaal (HNI) een belangrijke professionele producent van polycrystalline diamant (PCD) producten werd is, opgericht in 2004 in Zhengzhou-stad, Henan-provincie, die de synthetische diamantbasis van China is. HNI is geëngageerd aan R&D van de producten en het ernaar streven van PCD om klanten te voorzien van premie en verenigbare kwaliteitsproducten.

 

HNI is een nieuwe high-tech onderneming, die zich in onderzoek, vervaardiging en marketing van super schurende materialen en producten specialiseert. onze producten omvatten PDC-snijder, TSP snijder, de Matrijzenspaties van het Diamantdraadtrekken, PCD-Slijtagedelen, en andere verwante producten van PCD, die wijd in diverse industrieën zoals draadtrekken, olieboring, het mijnbouw, geologische naar bodemschatten zoeken en boren, lagers, schurende hulpmiddelen en materialen worden gebruikt.

 

 

Wij vertrouwen bij krachtig technisch onderzoek, wetenschappelijk beheersysteem, innovatieve technologie en de perfecte dienst, om onze klanten van beste product en oplossing te voorzien. Terwijl uitgevoerd naar dergelijke landen en gebieden zoals de V.S., Canada, Rusland, en Europa, zijn de de diamantproducten van HNI ook lang toegepast in diverse overzee belangrijke olievelden en de fabrikanten van het boorbeetje toe te schrijven aan hun hoogte - kwaliteit, betrouwbaarheid, en uitstekende kosten-prestaties verhouding, die hebben helpen om zijn goede merkafbeelding te vestigen.

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team


Aan het begin van gevestigd bedrijf, dringen wij bij het creëren van een onafhankelijk merk aan en pogen de betrouwbaarste leverancier voor de de materialentoepassingen van de wereld te zijn superhard, zodat introduceerden wij een groot aantal geavanceerde technologie en productiefaciliteiten. Onze nieuwe fabriek wordt gevestigd in Changge-stad, behandelt het gemoderniseerde standaardworkshop 10000 vierkante meters en R&D-centrum 1000 vierkante meters.

 

In het verleden de 15 jaar, hebben wij met succes de binnenlandse markt gevangen. Nu met de gezamenlijke inspanningen van bedrijf en fabriek, voeren wij naar Rusland, Australië, de Verenigde Staten en andere delen van de wereld uit. Met het principe van „Kwaliteit eerst, Krediet voor altijd, Belangrijkste Klant“, verheugen wij ons op het vestigen van zakelijke relatie met u voor wederzijdse voordelen.

 

HNI heeft het ISO9001-kwaliteitssysteem gemachtigd en bijna 60 personeelsleden ook gehad. afhankelijk van zijn eigen R&D-team en prima inspectieapparaten, binnen deze jaren van onze stichting, hebben wij een reputatie van uitstekende prestatiesconsistentie, concurrerende prijzen en geschikte levering bezitten, en reeds werden een belangrijke fabrikant van ultrahardhulpmiddelen.

Henan Innovation International Co., Ltd. Henan Innovation International Co., Ltd. Henan Innovation International Co., Ltd. Henan Innovation International Co., Ltd. Henan Innovation International Co., Ltd. Henan Innovation International Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : HNI

Aantal werknemers : 50~99

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit PDC-snijders voor verkoop Van goede kwaliteit PDC-snijders voor verkoop Van goede kwaliteit PDC-snijders voor verkoop